Ugradnja u beton PBN

P.I.T. ALARM-ova linija elektroinstalacijskih kutija za ugradnju u beton prilagođena je svim načinima ugradnje u zidove i stropove.

NOVI sistem elektroinstalacijskih kutija namijenjen je za postavku u izlivene betonske konstrukcije koji omogućuje krajnju ugradnju svih elektroinstalacijskih aparata kao što su utičnice, prekidači itd.
Kutije se pričvršćuju na oplatu tehnološkim poklopcima a bez uporabe uvodnih kolčaka i sigurnosnih opruga koje su se koristile na starim sustavima ugradnih kutija. Kvalitetna i inovativna izrada onemogućuje prodor cementnog mlijeka u kutije te ubrzava ugradnju.
Kutije se pričvršćuju na oplatu različitim metodama ovisno o tome o kojoj se oplati radi.
Na drvenim oplatama koriste se iver vijci. Na metalnim se buše rupe, može se koristiti magnetna kalota obložena gumom ili se kutije lijepe za oplatu.

PRINCIP UGRADNJE
Poklopac tehnološki žute boje pričvrstimo na oplatu. Probušimo rupe na tijelu kutije te uvučemo cijevi. Zatim tijelo ugradimo na poklopac jednostavno ga utisnuvši te ga zatvorimo zelenim poklopcem.

PRINCIP PRODAJE
Radi lakšeg snalaženja i narudžbi na prvim stranicama kataloga nalaze se kompletne kutije s poklopcima. U drugom dijelu nalaze se svi artikli pojedinačno te se kao takvi mogu sastavljati po želji.